Sjoerdtje, vrijwilliger, begeleider

Sjoerdtje, vrijwillig medewerker: “Via stage en dagbesteding voorbereiden op de maatschappij.”

Toen ik 17 jaar was, wilde ik graag de zorg in en verpleegster worden. Ik kom van het eiland Terschelling, ben daar geboren en getogen. Nadat ik mijn man Lucas had ontmoet verhuisde ik naar het vasteland om daar mijn nieuwe toekomst op te gaan bouwen.

Nu ben ik ook oma, van Kaylyn, en zij is onze oudste en speciale kleindochter. Ik zag haar opgroeien tot de jongedame die ze nu is geworden. Ik zie ook hoe ze gegroeid is de afgelopen jaren door school ‘De Aventurijn’ en haar stages die ze heeft doorlopen en die ze nog steeds doet.

Thuis staat ze ook graag in de keuken met haar vader en moeder en ook bij opa en oma wil ze graag helpen en daar zijn we trots op. Het maakte mij bewust hoe belangrijk het is dat ieder kind of volwassenen via stage en dagbesteding voorbereid wordt op de maatschappij. Als vrijwilliger werk ik hier graag aan mee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.