Lucas, vrijwilliger, begeleider baken en koken

Lucas, vrijwillig medewerker: “Zinvolle invulling van mijn vrije tijd”.

Sinds maart 2020 ben ik met pensioen en geniet ik van mijn vrije tijd en van mijn kleinkinderen. In mijn werkzame leven gaf ik training en technische ondersteuning aan ongeveer 240 technische professionals. Mijn hobby’s zijn radiografische auto’s, stockcars, en drones besturen.

Met mijn oudste kleinkind Kaylyn bak ik vaak appeltaart, gevulde koeken en chocolade plaatkoek. Bakken kan je mijn tweede hobby noemen. Het vrijwilligerswerk bij ‘Heppie Kookcafé’ vind ik een zinvolle invulling van mijn vrije tijd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.