Kaylyn, medewerker, stagiair

Kaylyn Cornet: “Doorzetten en in jezelf blijven geloven”

Ik ben Kaylyn, bijna 18 jaar, zit in de eindgroep van De Aventurijn en ben bezig met mijn opleidingstraject ORGB om mijn mbo-starters diploma te behalen. Dat doe ik door het volgen van stages en met de ondersteuning van school. Ik was o.a. bij ‘Broodje Hagelslag’ actief als stagiaire. Dit is een bedrijfskantine waar we lekkere lunches maakten voor de gasten. Nu loop ik stage bij ‘Fa’s Bakery’ in Almere-Haven. Dat is een tearoom waar ze heerlijke broodjes, maar vooral taarten en koekjes maken.

Ik vind het erg leuk om te bakken en wil dit graag in de toekomst verder ontwikkelen. Ik hoop ooit bij mijn vader te kunnen gaan werken. Ook wil ik graag de leerlingen van mijn school helpen die bij mijn vader stage lopen. Omdat ik begrijp waar ze het moeilijk mee kunnen hebben, net zoals ik dat zelf heb meegemaakt.

Maar met doorzetten en in jezelf blijven geloven kun je meer dan je denkt. Je bent goed zoals je bent, zeg ik altijd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.