Inge Vos: “Op de achtergrond bezig met Heppie Kookcafé”.

Ik ben Inge, 43 jaar, de partner van Danny en tevens moeder van Kaylyn en Rayen. Ik woon al mijn hele leven in Almere en ben al 26 jaar gelukkig samen met Danny.

Ik ben 4 dagen in de week werkzaam bij Facilicom als Senior Servicedeskmedewerker. Wij voeren de technische ondersteuning uit aan de technische gebouwen van KPN. Samen met ons team van 12 medewerkers zijn wij de spin in het web bij het aansturen van de juiste partijen en monteurs.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekkere maaltijden te koken en de lekkerste taarten te bakken. Dit doe ik vaak samen met Kaylyn en dat soort momenten zijn altijd erg gezellig. Mijn voldoening haal ik uit het feit dat iedereen geniet van onze gerechten.

Ik houd mij op de achtergrond bezig met Heppie Kookcafé en kom regelmatig even langswaaien om samen met de stagiaires lekkere dingen te maken. En uiteraard om te praten over de dagelijkse dingen die er in de wereld spelen. Ook voor ondersteuning en advies kunnen de cliënten altijd bij mij terecht.

Ik ben trots op mijn partner en heb er dan ook alle vertrouwen in dat zijn onderneming een succes wordt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.